Menukaart 2017
Soepen - Soups
Soep van het moment
Fishsoup of the moment
Oesters - Oysters
Fine de Claire oester
Fine de Claire Oyster
Gillardeau oester
Gillardeau Oyster
Zeeuwse HK46 oester
Zeeuwse HK46 oyster
Gestoomde oester in Hollandaisesaus
Steamed oyster in Hollandaise sauce
Gestoomde oester in Oostersesaus
Steamed oyster in Oriental sauce
Gestoomde oester in uiencompote
Steamed oyster in onion compote
Proeverij van 3 verschillende gestoomde oesters
Tasting of 3 different steamed oysters
Voorgerechten - Starters
Ambachtelijk huisgemaakt brood met zeezout en olijfolie
Homemade bread with sea salt and olive oil
Grote mosselen gevuld met Hollandaisesaus en uiencompote uit de oven
Large mussels filled with Hollandaise sauce and onion compote out of the oven
Kokkels in witte wijn, knoflook en tomaat, geserveerd met huisgemaakt brood
Cockles in white wine, garlic and tomato, served with homemade bread
Zalm gegaard in ras el hanout en sesamolie, gegrilde zoete aardapppel en schuim van yuzu
Salmon cooked in ras el hanout and sesame oil, grilled sweet potato and yuzu foam
Gamba's in pikante sinaasappel en couscous salade
Prawns in spicy orange and couscous salad
Proeverij van de Chef
A tasting of the Chef
Hoofdgerechten - Main courses
Chefs hoofdgerecht: Creatie van dagverse vis met groenten en aardappelgarnituur
Chef's main course: Creation of daily fresh fish with vegetables and patato garnish
Grote gamba's met teriyaki saus, roerbak groenten en pasta
Large prawns with teriyaki sauce stir fry vegetables and pasta
Fruits de mer. Diverse schelp en schaaldieren warm en koud geserveerd
Fruits de mer. Various shellfish and crustaceans served warm and cold
Klassieke hoofdgerechten - Classic main courses
Sliptong. Drie stuks gebakken in boter met aardappel en groenten garnituur
Sole in butter baked three with vegetables and patato garnish
Zeetong. In boter gebakken met groenten en aardappelgarnituur
Dover sole baked in butter with vegetables and patato garnish
Menu’s - Menu
Chef proeverij 3 gangen
Chef’s selection 3 courses
Chef proeverij 4 gangen
Chef’s selection 4 courses
Chef proeverij 5 gangen
Chef’s selection 5 courses
Chef proeverij 6 gangen
Chef’s selection 6 courses
Vegetarisch - Vegetarian
Voorgerecht - een proeverij van de Chef
Vegetarian starter, A creation of the Chef
Hoofdgerecht - bestaat uit diverse groenten bereidingen
Main course consists of various vegetables
Kindermenu - Children
Kindermenu
childrenmenu
Nagerechten - Desserts
Citroentaart
Lemon pie
Chocolade brownie met huisgemaakt ijs
Chocolate brownie with homemade ice cream
Onze beroemde cheesecake
Our famous cheesecake
Proeverij van de Chef nagerecht
A tasting of the Chef
Een selectie van binnen- en buitenlandse kazen
A cheese platter of several cheeses
Een selectie van 3 soorten port
A nice selection of 3 types of port
Een selectie van 3 soorten dessertwijn
A nice selection of 3 types of dessert wine