Menukaart 2017
Oesters - Oysters
Fine de Claire oester
Fine de Claire Oyster
Gillardeau oester
Gillardeau Oyster
Zeeuwse HK46 oester
Zeeuwse HK46 oyster
Gestoomde oester in Hollandaisesaus
Steamed oyster in Hollandaise sauce
Gestoomde oester in Oostersesaus
Steamed oyster in Oriental sauce
Gestoomde oester in uiencompote
Steamed oyster in onion compote
Oester cocktail gin tonic
Oyster cocktail gin tonic
Oester cocktail bloody mary
Oyster cocktail bloody mary
Oester cocktail chef's speciaal
Oyster cocktail chef's speciaal
Voorgerechten - Starters
Huisgemaakt brood met zeezout en dragon olie
Homemade bread with sea salt and tarragon olive oil
Chef's proeverij
Chefs tasting
Rouleau van Hollandse garnalen met een pikante kerriesaus
Dutch shrimp rouleau with spicy sauce
Coquilles met hazelnoot boter, spinazie creme en bietencarpaccio
Scallops with hazelnut butter, spinach cream and beetroot carpaccio
Gerookte paling met kruidenpastinaak en krokante groenten
Smoked eel with parsnip and crispy vegetables
Schelp en schaaldieren proeverij
Shellfish tasting
Romige schaaldieren soep rijkelijk gevuld met een visgarnituur
Creamy shellfish soup generously filled with a fish garnish
Hoofdgerechten - Main courses
Chef's proeverij, drie soorten vis met aardappel en groenten garnituur
Chefs tasting, three types of fish with potato and vegetable
Doradefilet gevuld met paddenstoelentapenade en een tomaten serehsaus
Dorade fillet filled with mushroom tapenade and tomato sereh sauce
Kabeljauw gegaard in groenten met Hollandse garnalensaus
Cod cooked in vegetables with Dutch shrimp sauce
Sliptong twee stuks in boter gebakken, met groenten en aardappelgarnituur
Sole in butter baked, with vegetables and patato garnish ( if available )
Zeetong in boter gebakken, met groenten en aardappelgarnituur
Dover sole baked in butter, with vegetables and patato garnish ( if available )
Fruits de Mer, een proeverij van diverse schelp en schaaldieren warm en koud geserveerd vanaf 2 personen
Fruits de Mer, a tasting of various shellfish served hot and cold (starting from 2 persons )
Menu’s - Menu
Drie gangen menu
Three courses menu
Vier gangen menu
Four courses menu
Vijf gangen menu
Five courses menu
Zes gangen menu
Six courses menu
Vegetarisch - Vegetarian
Drie gangen vegetarisch menu
Three course vegetarian menu
Vier gangen vegetarisch menu
Four course vegetarian menu
Vijf gangen vegetarisch menu
Five course vegetarian menu
Kindermenu - Children
Kindermenu ( tot 12 jaar )
childrenmenu ( up to 12 years )
Nagerechten - Desserts
Scroppino met een krokantje, belegd met vers fruit
Scroppino with a crispy topped, with fresh fruit
Peer gepocheerd in witte wijn gevuld met een chocolademousse
Pear poached and filled with chocolate mousse
Limoncello creme brûlée met witte chocolade parfait
Limoncello creme brûlée with white chocolate parfait
Kokos granola taart met sorbet ijs
Coconut granola cake with sorbet ice cream
Een selectie van binnen- en buitenlandse kazen
A cheese platter of several cheeses
Een selectie van 3 soorten port
A nice selection of 3 types of port
Een selectie van 3 soorten dessertwijn
A nice selection of 3 types of dessert wine