Menukaart 2017
Oesters - Oysters
Fine de Claire oester per stuk
Fine de Claire Oyster one piece
Gillardeau oester per stuk
Gillardeau Oyster one pieces
Proeverij van oesters ( 4 stuks )
Tasting of oysters ( 4 pieces )
Voorgerechten - Starters
Ambachtelijk huisgemaakt brood met gezouten boter en olijfolie
Homemade bread with butter and oil
Couquille met bietencréme, vanille en pommes souffle
Scallops with beetcréme, vanilla and pommes souffle
Zalmtartaar met rauwkost in zoetzuur en serehsaus
Salmontartare with sweet and sour vegetables and lemonsauce
Paling met knoflook tomaat, appel en spinaziecréme
Eel with garlic tomato, apple and spinachcréme
Een proeverij van de Chef
A tasting of the Chef
Hoofdgerechten - Main courses
Zeebaars met sinaasappelcompôte, little gem, tomaat en risotto
Seabass with orangecompôte, little gem, tomato and risotto
Tonijn in Japanse kruiden met zeewier en kokos pasta
Tuna in Japanese herbs with seeweed and coconot paste
Halve kreeft thermidor met gamba's, roerbak groenten en Hollandaisesaus
Half a lobster with prawns, strifried vegetables and Hollandaise sauce
Chef proeverij. Creatie van twee vissoorten met groenten en aardappelgarnituur
Chef tasting. Creation of two daily fresh fish with vegetables and patato garnish
Klassieke hoofdgerechten - Classic main courses
Sliptong. Drie stuks gebakken in boter met aardappel en groenten garnituur
Sole three pieces with vegetables and patato garnish
Zeetong. In boter gebakken met groenten en aardappelgarnituur
Dover sole baked in butter with vegetables and patato garnish
Menu’s - Menu
Chef proeverij 3 gangen
Chef’s selection 3 courses
Chef proeverij 4 gangen
Chef’s selection 4 courses
Chef proeverij 5 gangen
Chef’s selection 5 courses
Chef proeverij 6 gangen
Chef’s selection 6 courses
Vegetarisch - Vegetarian
Voorgerecht - een proeverij van de Chef
Vegetarian starter, A creation of the Chef
Hoofdgerecht - bestaat uit diverse groenten bereidingen
Main course consists of various vegetables
Kindermenu - Children
Kindermenu
childrenmenu
Nagerechten - Desserts
Tarte tatin van ananas met lychee schuim
Tarte tatin of pineapple with lychee foam
Créme brûlée van limocello met yogurt sorbet
Créme brûlée of lomoncello with yogurt sorbet
Chocolade bailey taart met sinaasappel saus
Chocolate bailey cake with orange
Proeverij van de Chef
Tasting of the Chef
Een selectie van binnen- en buitenlandse kazen
A cheese platter of several cheeses
Een selectie van 3 soorten port
A nice selection of 3 types of port
Een selectie van 3 soorten dessertwijn
A nice selection of 3 types of dessert wine